home

Welkom bij Meulenkamp Optiek

Bent op zoek naar een opticien in de buurt van Stolwijk? Meulenkamp Optiek in Lekkerkerk is al meer dan 35 jaar uw vertrouwde opticien in de Krimpenerwaard en daarbuiten. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van oogzorg: brillen, zonnebrillen (op sterkte), contactlenzen, oogmetingen en uiteraard ook advies. En dit alles op slechts 15 minuten rijden van Stolwijk.

Bij Meulenkamp Optiek staat u centraal! Samen met één van onze opticiens, Marco, Jedidjah of Anton, gaan wij op zoek naar de oogzorg oplossing die bij u past. Wij staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en service!

 

Wij volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM en De Rijksoverheid. Op onze speciale COVID-19 pagina staat wat dit precies voor uw bezoek en onze werkzaamheden inhoudt. Wij verzoeken u vriendelijk, om indien mogelijk, een afspraak te maken voor uw bezoek. Dit kan via onze website, telefonisch, e-mail of Whatsapp. Voor meer informatie kunt u terecht op onze contactpagina. Wij zijn geopend volgens onze reguliere openingstijden.